Mies ja seksi sinkuille seuraa

mies ja seksi sinkuille seuraa

Kuinka mökki- ja karavaanarikansa Päijänteellä viettää juhannusaattoa? Katso suora lähetys klo Pirkanmaalta löytyy historiallinen kaupunki, joka on myös yksi Suomen kauneimmista.

Vihta ja vasta ovatkin kaksi eri asiaa. Vanha äiti keksi tehokkaan tavan näpäyttää törkeyksiä tehnyttä poikaansa — perintö sivu suun. Suomen kesän ykkösvaate on tässä — kolme tapaa näyttää hyvältä kylmälläkin. Koeajossa palkittu Volvo XC Ajettavuus kunnossa, häiritseviä pikkuseikkojakin löytyy. Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin.

Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan.

Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti. Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä.

Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Mistä ujolle naiselle s-seuraa? Mistä ujolle naiselle s-seuraa? Olen viisikymppinen nainen, leski. Näytän huomattavasti ikäistäni nuoremmalta ihmiset jotka ei tunne pitävät mua n. Miten saisi seksiä, sillä en ole vielä näköjään pystyynkuivunut vaan kevättä on kovasti rinnoissa ja vähän muuallakin?

Mutta en suorasukaisesti uskalla hakea pelkkää seksiseuraa. Ei voi tietää edes sitä, kiinnostaako joku etukäteen sopiva ehdokas sitten siinä mielessä lainkaan, kun olisi päästy tapaamisasteelle.

Jos mies onkin joku moukka tai piparirinkiä kiertävä pelimies? Sellaiseen kai sitä täytyy sitten tyytyä, jos ei muutakaan saa. Mutta jokin vetovoima pitäisi olla ja mieskin älyllinen olio ja terve päästään. Ja hänenkin pitäisi halua minua, eikä olla mukana muista motiiveista.

Enkö saa suunnilleeen oman ikäistä miestä, nelikymppistä tai vanhempaa, joka tarvisi seksiä? Pitääkö minun alkaa nuorten miesten panoseuraksi, nettitreffeillä sellaisia tarjouksia on tullut? Jotenkin sellainen tuntuu oudolta. Eikö miestä inhota olla sängyssä äitinsä ikäisen naisen kanssa tms? Lisäksi nuoret miehet puhuu sivu suunsa kerskaillessaan seksikokemuksilla muille ja pelkään henkilöllisyyteni paljastumista. Pitääkö ottaa varattua miestä, joka varmasti pitää suunsa kiinni oman kiinnijäämisen pelossa?

En kehtaa jotenkin vaan ilmoittaa, että tartten pääasiassa seksiä noin ensi alkuun mutta läheisempi suhde ei ole päämääräni, vaikka sekin saa ehkä tulla jos on tullakseen. Vanhempaa miestä en halua, jos tällä on potenssiongelmia. Seksi on niin tärkeä asia elämässäni, että en halua alkaa pelkkään platoniseen tai vähäseksiseen suhteeseen.

Ehtii sitä sitten myöhemminkin. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"?

Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Ainahan noissa nettihommeleissa on omat riskinsä, mutta jos et halua yrittää niin jäät kaikesta ilman. Veikkaisin että löytäisit kymmenittäin ellet jopa sadoittain miehiä seksiseuraksi netin kautta ja vieläpä lyhyessä ajassa, jos kerta olet ns.

Puumailmiö on nykyään muodissa, mutta luulen että tässäkin moni nuori mies kuvittelee jokaisen 40 naisen olevan joku seuraava Lisa Ann tai vastaava MILF pornostara. Toki moni on aidosti kiinnostunut vanhemmista naisista. Iskuriin vain ilmoitus niin eipähän ole seksistä puutetta. Kuten sanoin, olen ujo ja sen takia pitää kerätä rohkeutta, että uskaltaa vaan tehdä kuten sanot.

Puumailu on jo niin kulunut ilmiö, jopa suomessa missäbollaan joka asiassa myöhässä. Me palstaketut emme mene noin hooonon provon vipuun. Kelpaako ätmi, mää haluun sua tosi paljon? Minun käyttämätön munani seisoo varmasti koska elän terveellisesti, harrastan liikuntaa enkä vedä röökiä tai huumeita. Nyt sinne treffeille lottamarin kanssa, ei jaksa seurata tuota teidän kuuman puuron kiertämistä. Mistä päin aloittaja kotoisin? Olen vuotias neitsyt, joten tautejakaan ei ole. Vai pitääkö olla kokenut jyystärikarju?

Löytyisipä tälle päälle kolmekymppiselle miehelle tuommoinen nainen. Mielellään pidempäänkin suhteeseen, kuitenkin ilman tiivistä yhteiselämää. Tykkään jostain syystä vanhemmista naisista, vaikka niistä on vain vähän kokemusta. Olen itse liikunnallinen, musikaalinen, fiksu ja ihan hyvännäköiseksi kehuttu mies. Nettitreffeillä ei ole sopivia tarjolla ja harvemmat edes etsivät avoimesti nuorempaa. No ei kai sinusta mitään iloa olisi, jos et haluaisi muuta kuin käydä panemassa.

Kyllä niitä komeita pelimiehiä liikunnallisia ja omasta mielestään fiksujakin löytyy pilvin pimein naisrinkiä pyörittämään, mutta kenestäkään ei ole todellakaan sitä yhteiselämää viettämään, arkea ja muuta kivaa yhdessäoloa. Pelkkää sex,sex,sex ja seksiä vaan kaikki nykyään himoaa ja haluaa. Käsitykseni on myös tosiaan se että yksinelävien määrä on selvässä nousussa, joka näkyy syntyvyyksissä, sukupuolten vastakkainasettelussa ja esim.

Asia on kuitenkin tabu, eikä sellainen johon mikään hoito tai muu voi auttaa. Kellään ei ole mitään lain turvaamaa oikeutta läheisyyteen tai rakkauteen.

Jos muut eivät sitä anna niin siinä ei oma panos merkitse, vaikka asiassa menestyneet muuta luulevatkin. Tätä eivät siis läheiseni, kollegani yms. Tulevaisuuden virtuaalitodellisuus antaa kuitenkin kaltaisilleni toivoa, josta erinäisten anonyymien nettituttujen kanssa on usein puhettakin.

Mitä vastatuuliin tulee niin niistä pitää vain oppia selviämään itse. Ystävistä on toki tukea pahimman sattuessa mutta muuten kortit pitää vaan pelata siten että talous on pahimman sattuessa turvattu. Tiedän toki sen että ison katastrofin kohdalla, esim.

Tosin on muutenkin mielestäni aika itsekästä ajatella seurustellavansa vain sen takia että toinen voisi olla jokin huoltaja kun ei itse siihen pysty.

Toivoisin että meistä olisi kuitenkin lisää keskustelua. Asia kun ei todellakaan ole niin että kaikki saavat seuraa vasemmalta oikealle, ja ne jotka ei olisivat jotain hirviöläskikummituksia jotka ovat itse kuoppansa kaivaneet.

Meitä on monta, joiden elämän rooli on kulkea polku alusta loppuun yksin, halusi sitä tai ei. Erosin 17 v sitten. Kohdalleni ei vaan ole sattunut sellaista miestä, joka olisi samalla aaltopituudella kanssani.

Minulla on kolme aikuista lasta, eikä ole huolta heidän suunnalta. Omassakin elämässä kaikki kunnossa. Asun omassa asunnossa ja omistan mökin, se on ns. On vaikeaa löytää kaveria, joka olisi ekstempore lähtemään kulttuuritapahtumiin ja vaikka lavatansseihin.

En ole hakemalla hakenut eläämääni miestä, mutta olisihan se ihana jakaa arki jonkun kanssa. Monesti miehinen apu olisi tarpeen, vaikka osaan tehdä puut mökille, vaihtaa lamput ja monet muut pienet ns. Aina kuitenkin tulee vastaan, jossa sitä miehistä voimaa ja ajattelukantaa tarvittaisiin, silloin aina vaivattava poikaani. On tietysti ollut tässä sinkuus-aikana suhteitakin, joista olen nauttinut, mutta kun se jokin on jäänyt puutumaan. Yks hyvä arjessa, toinen juhlassa tai yhteinen sävy rakastelussa, mutta mistä se kokonaisuus.

Olen voimastahtoinen ja sitähön ne miehet pelkäävät, kun minulla ei heti jää sormi suuhun. Olen yrittänyt olla avuton. En halua mitään kiertopalkintoa tai olla sellainen. Tottakai tämän ikäisellä on jo jokaisella menneisyytemme, hyväksyn sen, mutta enää ei voi kasvattaa. Jo ensi tapaamisella huomaa toisen elämän arvot. Vaimo päätti lähteä reilu vuosi sitten. Ostin ex vaimoni osan osakkeestamme ja nyt majaan täällä yksin, paitsi tietysti joka toinen viikko.

Aluksi se oli hieman totuttelua, kun kotona ei ollutkaan ketään. Tervehdin tottuneesti tyhjää asuntoa ja hölmistyneenä ihmettelin eteisessä, että miksi.

Mies ja seksi sinkuille seuraa -

Ja itse olen sellainen, etten jää perään kyselemään. Kunnolliset naiset, jotka haluavat oikean parisuhteen eivät kelpaa, kun kaikki seuranhakusaitit on pullollaan seksiä tarjoavia outoja hörhöjä, joilta saa seksiä joka lähtöön. Tuskin he kuvittelevat saavuttavansa mitään, se on vain heidän ensimmäinen ajatuksensa, ja he päättävät ilmaista sen. Miten saisi seksiä, sillä en ole vielä näköjään pystyynkuivunut vaan kevättä on kovasti rinnoissa ja vähän muuallakin? Tällaisia viestejä saadessa usko vastakkaiseen sukupuoleen voi ymmärrettävistä syistä romahtaa. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Puumailu on jo niin kulunut ilmiö, jopa suomessa missäbollaan joka asiassa myöhässä. Melkein 27 vuotta parisuhteessa saman miehen kanssa, joista 22 vuotta naimisissa.

Pinkit kunnat ovat naisvaltaisia, sinisissä miehiä on naisia enemmän. Mukaan on laskettu 20—vuotiaat yksin asuvat. Kuntaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot. Ota kantaa Oletko ilman kumppania? Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Juhannuksen junaliikenne sekaisin — syynä sähköviat. Päättyykö Kimi Räikkösen ura Ferrarilla? Kuinka mökki- ja karavaanarikansa Päijänteellä viettää juhannusaattoa? Katso suora lähetys klo Pirkanmaalta löytyy historiallinen kaupunki, joka on myös yksi Suomen kauneimmista. Tämän tietää myös helsinkiläinen Milla. Sinkkunaisen elämä voi monen mielessä tarkoittaa jotain hohdokasta — paljon bileitä, kuohuviiniä, hauskoja treffejä ja upeita miehiä. Sinkulla on vapaus tehdä, mitä huvittaa — täydellistä, eikö?

Todellisuudessa moni sinkkunainen joutuu kohtaamaan sinkkuelämän nurjan puolen: Milla kertoo etsineensä kumppania niin Suomisivustolta kuin Tinderistäkin, ja treffailevansa ajoittain. Treffailuintoa syövät miehet, jotka parin tapaamiskerran jälkeen yksinkertaisesti häviävät. Tapahtuu deittailumaailman termein niin kutsuttu "ghosting" eli toinen ei vain enää vastaa yhteydenottoihin. Eli sellainen mies, jonka kanssa tavataan pari kertaa, hän on todella innoissaan, lähettelee viestejä ja on kauhean ihastuneen oloinen.

Sitten ihan tyhjästä tulee radiohiljaisuus. Hän vain yhtäkkiä katoaa. Ja itse olen sellainen, etten jää perään kyselemään. Jään vain miettimään, mitähän tässä tapahtui, Milla kertoo. Toi jakaa paljon mielipiteitä. Suorasta kysymyksestäni huolimatta en etsi pelkkää seksiä. Haluan tustua, oppia tuntemaan ja aikanaan seurustella. Haluan myös, että naiseni uskaltaa olla muiden miesten seurassa. Haluaisin hänen esimerkiksi ravintolakierroksella olevan sovitusti sopivan flirtti kaikille miehille — ja myös uskaltavan tarvittaessa viemään asian loppuun.

Naisella onkin kokemuksen mukanaan tuoma teoria, jonka avulla hän pystyy tunnistamaan tällaiset miehet. Itse sanon, mitä ajattelen ja olen avoimuuden ja rehellisyyden kannalla, joten en voi ymmärtää, miksei voi vain sanoa suoraan. Tämä on kyllä varmaan todella monen naisen kokemus, Milla epäilee. Millalla on ollut profiili Suomisivustolla vajaan kuukauden ajan. Tilastot kertovat, että tänä aikana hän on saanut noin tuhat viestiä. Minulla on siellä sellainen ihan tavallinen lomakuva, jossa olen iloisen ja onnellisen näköinen.

Ylläni on ihan tavallinen toppi. Olen ehkä isorintainen, mutta en sitä kuvassa yritä tuoda mitenkään esille. Tuskin he kuvittelevat saavuttavansa mitään, se on vain heidän ensimmäinen ajatuksensa, ja he päättävät ilmaista sen. Itsehän olen toki tehnyt valinnan, että olen kuvan sinne laittanut, mutta en ole hakenut sillä sitä, että ulkonäköäni yhtäkkiä kommentoidaan, Milla sanoo. Tökeröiden miesten profiilit eivät itsessään välttämättä soita vielä hälytyskelloja. Keskustelun avaava viesti puolestaan soittaa niitä oikein urakalla.

Toinen mies puolestaan ehdotti imetysleikkejä, kolmas valokuvausta, Milla luettelee. Millalle on tarjottu myös rahaa. Tällaisia viestejä saadessa usko vastakkaiseen sukupuoleen voi ymmärrettävistä syistä romahtaa. Missä ovat ne normaalit, tasapainoiset ihmiset, joiden ei tarvitse ensimmäisenä kommentoida rintavarustustani? Olen ne viestit poistanutkin heti, koska ne ällöttävät minua. Enkä tietenkään vastaa heille mitään. Huonot kokemukset treffeistä ovat ennemminkin näitä, että mies vaikuttaa hyvältä, mutta sitten vain katoaa.

Muistaa Milla kuitenkin erään tapauksen, joka treffien jälkeen yllätti hänet odottamattomalla tavalla. Sekin oli aika järkyttävää. Siis ne miehet, joihin ehtii ihastua ja jotka sitten häviävät. Pahimmat miehet ovat kuitenkin siellä netissä. Tuntuu, ettei ihmisillä ole enää peruskäytöstapoja.

Ihmisistä on tullut kertakäyttökamaa, ja on helppoa siirtyä aina vaan seuraavaan. Välillä tulee olo, että voi, kun olisin syntynyt 50 vuotta sitten, jotenkin kaipaan sellaista vanhan ajan meininkiä. Katso suora lähetys klo Pirkanmaalta löytyy historiallinen kaupunki, joka on myös yksi Suomen kauneimmista. Vihta ja vasta ovatkin kaksi eri asiaa. Vanha äiti keksi tehokkaan tavan näpäyttää törkeyksiä tehnyttä poikaansa — perintö sivu suun.

Suomen kesän ykkösvaate on tässä — kolme tapaa näyttää hyvältä kylmälläkin. Koeajossa palkittu Volvo XC Ajettavuus kunnossa, häiritseviä pikkuseikkojakin löytyy. Näihin mokiin olet vaarassa sortua

mies ja seksi sinkuille seuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *