Iskuri iskuri treffit fi

iskuri iskuri treffit fi

Oon ite parikymppinen nainen ja ny pari viikkoa kattonu tuolta miesten ilmotuksia, laittanut muutamalle viestiäkin mutten saanut vastausta. Nyt päätin vihdoin rohkaistua ja laittaa oman ilmoituksen perjantaina mutta sitä ei ole vieläkään julkaistu. Kaikenlisäksi miesten ilmoituksissa näyttää olevan samat ilmot päivästä toiseen.

Kaikennäköstä tuosta sivustosta kuulee, saapa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään. Kyllä, sinne on ''tänään'' julkaistuja ilmestynnyt ettei kyse voi olla admin viikonloppu lomasta Itsekin laitoin kokeeksi parille viestiä. Yhden tekstarin voin uhrata laskulle mikäli ei meilit mene läpi. Kyllähän ne naiset myy itseään ihan pannukakussa ja muillakin sivustoilla.

Yksi v nainenkin kirjotteli mulle ja kehuskeli mitä kaikkia ehdotuksia oli saanut tosi monelta mieheltä Ihan isot summat oli kyseessä. Se ei nyt vielä mitään ihmeellistä ole. Nuo huijarisivustot luovat profiileja sinne tänne, jos et ole Facebook-kavereiksi lyöttäytyneinä huomannut. Pakkohan niidenkin on valeprofiilejaan jossain mainostaa.

Joo iskuri sivustosta on tullut huorien ilmoitus kanava sekä näitten muittenkin sivustojen sivu ilmoitus kanava eli esim panotreffit kalastaa siellä asiakkaita palvelulleen. Sitä mä vaan mietin, että kun mies etsii naista, niin eikös homot ole niitä " naisia"? Minulla oli ilmoitus Iskurissa.

Mukavasti tuli vastauksia ja laatu oli enimmäkseen hyvä. Vaihdoin muutaman kanssa sähköposteja ja asiat oli menossa jo tapaamis vaiheeseen En hakenut parisuhdetta vaan enemmänkin seksisuhdetta. Miehet, miksi vastaatte ilmoituksiin, jos ette ole tosissanne mukana? Olisko feikkejä tai alaikäisiä myös toisin päin?

Itsellä noin käy poikkeuksetta koko ajan. Pystyykö muut kirjautuun ilmotukseensa esim. Täällä vaan sen kirjautumissivun kentät tyhjenee eikä tapahdu mitään?! Testasin myös vastata omaan ilmotukseen eri s. Kokemusta tästä sivustosta jo useilta vuosilta, eikä koskaan aiemmin mitään tälläsiä vikoja. Minulla on ihan sama ongelma: Kotona käytössäni on Linux Ubuntu Kävin päivällä kirjastossa yrittämässä, sen koneella on kolme selainta, ja kaikilla sama juttu.

Ilmoitustani tai siis niitä on useampiakin eri sisältöisiä, romanttisia, seksuaalisia ja kaikkea välimuotoa, mutta millään tavalla ja sävyllä yrittämällä ei juuri vastauksia tule ei kuitenkaan ole poistettukaan: Olen siis mies, joka ilmoittelee "mies etsii naista" puolella.

Ilmeisesti Sinäkin olet siis mies ja samalla osastolla liikkeellä? Mahtaakohan tuo vika olla vain "mies etsii naista"-puolella vai onkohan sitä muillakin osastoilla?

Lisäksi, tämänkertainen vika ei kuitenkaan näytä estävän kaikkia miehiäkään: Tuohon melko samanlaiseen tekstikentän tyhjenemisongelmaan olen törmännyt joskus ennenkin kuvan liittämisvaiheessa: Tuolloin käytössäni oli Windows Vista ja Internet Explorer, ja ongelma korjautui lopulta itsestään kun jaksoi muutaman päivän tai ehkä pari viikkoa odotella.

Mutta nyt tällä kertaa ongelma tuntuu olevan laajempi ja sitkeämpi. Lisäksi olen nyt muutaman kerran ainakin ongelman alkuvaiheessa saanut tuollaisen vikailmoituksen: Ymmärrätkö Sinä tuollaisesta viasta jotain? Ilmoitan teknisestä ongelmasta Iskurin ylläpidolle viimeistään maanantaina jos en nyt viikonloppuna saa ketään kiinni. Raportoi sinäkin yksityiskohtaisesti viasta heille: Jep, tuntuu olevan jumissa eilisestä lähtien Nyt kaikki lähettämään vikailmoituksia sinne niin saavat korjattua!

Olen siis nainen ja etsin miestä Täälläkin tulee sivun ylälaitaan välillä toi sama teksti.. Onko joku yrittäny eri selaimella? Mulla myös tää firefoxin uusin versio. Pitääkö nyt samoilla kirjoituksilla onnettomia huijauksia mainostaa? Eikö nyt viikko sitten päreinä olo riittänyt? Ei auta koneen tai selaimenkaan explorer, opera vaihto. Juu jumissa on, tuo koodi viittaa palvelinvikaan ja tarkemmin joko php: Veikkaan että tietokanta on osin vioittunut. Miten on mahdollista että jotkut näyttää pystyvän kirjautumaan ja uusimaan ilmotuksensa, mutta joillain kuten täälläkään ei toimi mitenkään..

Vaikuttaa kuitenkin siltä että ainakaan itse en voi näihin uusittuihinkaan vastata koska mitään vahvistuksia s. Ylläpidolta ei mitään vastauksia ole tullut vieläkään. Jotain vikaa on sql-tietokannassa.. Iskurin palvelimella on luultavasti php päivittynyt tuoreempaan versioon heidän huomaamattaan ja vanhat mysqli komennon on deprecated. Laitoin heille viestiä ja kerroin, että php pitää downgreidata tai vaihtaa komennot uusiin, mutta eipä vastanneet. Toivottavasti saavat pian kuntoon jotta pääsee tais naista hakemaan.

Eilen alkoi toimia niin että ilmotukseen pystyy kirjautumaan ja se uusiutuukin, mutta vastauksia ei edelleenkään voi lähettää vahvistusviestiä ei tule Koko iskuri on täynnä silkkoja huijareita, huoria ja kusettajia, ja menettänyt täysin merkityksensä seuranhaussa, ei tulisi mieleenkään enää tuolta seuraa etsiä.

Ei se nyt ihan täysin susi palsta ole. Sain sieltä maksullisen 18 v naisen, hyvin kaikki meni nainen sai rahat ja minä seksiä. Pitää osata tunnistaa huijarit ja pitää osata kysyä oikeat kysymykset. Mitä kukakin pitää huijauksena. Minäkin saanut sitä kautta useammankin vuotiaan tytön imemään munaa pikkurahalla. Ihan normaaleja nättejä neitoja, en koe tulleeni huijatuksi.

Ei toiminut tuo iskuri täälläkään, mutta mihkä me sitä tarvitaan? Ainakin itselläni on tuossa nimimerkin takana yhteystiedot ja sinne voi kirjoittaa mukavat, terveet, liikunnalliset ja itsestään huolehtivat sinkku naiset. Katsotaan saataisko toisistamme illanviettoseuraa johonku vkloppuun. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En pysty vastaamaan kenellekään. Ei, ja sama vika ollu jo ainakin yli viikon. Kirjautumisen sentään laittoi kuntoon että pystyy uusiin ilmotuksen, mutta mitä iloo kun kukaan ei pysty vastaan siihen?!

Joo nyt näyttäisi toimivan. Ainakin tulee ilmoitus, että viestisi on lähetetty. En tiedä meneekö viestit perille ilmoituksesta huolimatta. Pitänee tehdä toinen spostitili ja kokeilla lähettää viesti itselleen.

Täällä tulee vastausviestejä perille. Joo minäkin sain kaksi vastausviestiä eli toimii. Tosin molemmat oli huijareilta. Toinen halus rahaa liittymää varten ja toinen halusi jatkaa keskustelua jossain maksullisella sivustolla, missä viestien lähettämistä varten pitää ladata krediittejä, jotka maksaa oikeaa rahaa. Vitsi kun pääsis tollasten tyyppien jäljille Eipä ole minun ilmoitukseeni tullut yhtään vastausta, nyt syykin selvisi, kun koitin itselleni vastata toisesta sähköpostiosoitteesta - ei tule viestit perille: Mitäpä jos oma käytös on tuon aiheuttanut.

Jotkut tekevät elääkseen , jotkut jopa nauttivat. Omat suosikkini on vanhemmat herrasmiehet jotka ovat kohteliaita ja osaavat käyttäytyä. Siistikää ensin oma suu Ei toki koske puoliakaan tässä ketjussa. Onko kokemusta tapahtuneista treffeistä. No nyt stedattu, paskaa koko palsta. Kaikki horatsut russian mailta ja jos vastaat ilmoitukseen niin saat vastineen: Tein viikon ajan tutkielmaa ja teen sitä edelleen.

Koskaan ei tule live tapaamisia, ainoastaan maksullisten palstojen coins , krypto yms. Samat russian horatsut laittaa eri nimimerkillä ilmoituksia ja kuvia, todellisuus pettää pahasti.

Toki heille helppoa rahan tekoa, ei tarvitse levitää jalkojaan ,laittaa vaan viestiä maksullisen palstan kautta ja kertoo kuinka kiimainen on helvetin huonolla suomen kielellä Samat kaavat joka horatsulla ja samat tekstit, kuvat vaihtuu. ÄLKÄÄ ostako niitä cointseja, pointseja tai kryptoja. Russian huorat maksullisine palstoineen jää myös vetämään käteen mut ilman rahaa: Älkää hyvät ihmiset menkö törsää rahojanne olemattomaan , ja varsinaiseen russian rahoitukseen Olen tehnyt ko.

Kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun saakka. Sonetia mahdolistaa koko paskan ja samoin kaikki maksulliset palstat. Hyvä kun teet tutkielma asiasta. En tunne koko palstaa, mutta kysyisin miksi ihmeessä sitten roikutte siellä, jos se on huono? On kai niitä muitakin keinoja etsiä seuraa. Rahan pyytäjiä koko sivusto täynnä en suosittele kenellekään Monessakin ilmoituksessa paljastuu googlen kuvahaulla, että kuvat otettu toisilta sivuilta.

Taitaa kans monessakin "nainen etsii miestä", ilmoituksessakin olevan se "nainen", todellisuudessa mies, joka kärkkyy kuvia, pelleilee tai muuta roskaa. Sitten myös tulee "vastaus" sähköpostiin linkin kanssa, joka ohjaa toiselle sivustolle ja joka on yleensä yllättäen maksullinen. Vähän väliä kanssa varoitusilmoituksia huijareista tuolla. Kyllä ainakin itsellä toiminut ihan ok. Tarkastakaa ne oman sähköpostin roskaposti laatikot ettei sinne eksy. Ainakin osa itsellä mennyt spämmi postiksi.

Viikoitain joskus harvemmin uusin oman ilmoituksen ja lähes aina sieltä on vastaus viestejä tullut. Nyt hän on muutenkin näköjään muutoksen alla koko sivu. Et näkee sit mihin suuntaan menee. Olen homo jätkä ja oon iskuriin laittanut jo yliv10 vuotta ilmotuksia ja saan vastauksia toisilta ho pojilta välillä jopabliikaakin joten hyvin on toiminut ja seksiseuraa olen saanut! Naiset on töistä virmassa, tyhjää tilin, jos joku mies antaa pankkikortinnumeron, kute minä Numapää!

Kun kirjoitin, en enää voi, kun kävin ruokakauppassa ja menin kassalle, kassankone ilmoiti, toimius hyläty! Sillähekkellä tajusin tilini on ryöstesty, ja mikä on ryöstön takana. Moni laittaa veikki- ilmotuksen ja iäksi laitetaan jotain 18v.

Etsii reilusti vanhempaa naista tai miestä ja toivoo löytävänsä työkaverin tai naapurinsa ja näin saa häneltä pervoja viestejä ja alastonkuvia. Jotkut on jotkut ei itse sain sieltä vakkaripanon. Iskurin taru loppui sitten monen osalta eiliseen. Suurin osa ei lähde tuollaiseen rahastukseen enää mukaan ja siinä samalla moni menetti lähes ainoan mahdollisuutensa löytää minkäänlaista seuraa.

Kiittäkää Iskuria siitä että yksinäisyys, syrjäytyminen ja itsemurhaluvut kasvaa. Menetti lähes ainoan mahdollisuutensa.. No tota kautta tuli ylivoimasesti eniten vastauksia, ja ne kehen ryhtyi tutustumaan johti myös usein tapaamiseenkin saakka. Jostain syystä tuolla ja vastaavissa monet vaan jaarittelee niitä näitä ja jatkais varmaan kuukausitolkulla eikä homma etene mihinkään.. Nythän palsta on siivottu Niin sanottu uudistunut iskuri on avautunut. Mutta mitä voi odottaa naiselta joka etsii seuraa iskurista.

Aika moni nainen joka on ottanut yhteyttä on vaikuttanut mukavalta, mutta heidän ulkonäköönsä se on sitten kaatunut. Eivät he mitään rumiluksia olleet ainakaan kaikki. Ihan sööttejä jopa, mutta kun itse olen oikeasti komea, niin se ei minulle riittänyt. Eli ehkä joku taviksen näköinen voi löytää helpostikin tasoistaan seuraa iskurista.

Noin se juuri on Miehiä on kuin mutaa meressä mutta naisia hiton vähän. Ja tuo terendi on joka paikassa. Tottakai naiset herkuttelee vallitsevalla tilanteella. Vaikka olisi miten ruma akka miehiä on kyllä jonossa ottamassa.

Siellä ärsyttää kun laittaa etsivänsä jotakuta tositarkoituksella, niin puolessa viesteissä kysytään kiinnostaako seksi, naisena haluaisin ensin tutustua ihmiseen ja miehet taas haluaa ensin seksiä ja tutustua vasta sitten. Sekoilemalla ensin ei kunnollista ihmisuhdetta rakenneta. Naiselle pitää heti tehdä selväksi että haluaa seksiä. Muutoin nainen ajattelee että miehessä on jotain vikaa ja homma kuihtuu kasaan.

Näin se käytännön elämässä menee. Ei hyvänen aika, jos sieltä joku löytyy, niin kohdelkaa sitä arvoisenaan. Älkää moista paskaa päästäkö lähellekään. Tervehdys Ei löydy järkevää porukkaa.

Sinne on verkostoitunut maksullisia , joka toinen on maksullinen, mulle riitti. Maksullisia täynnä,katson parhaaksi pysyä erossa. En tiedä onko "vika" alueessani Joensuu mutta tuntuu että kyseinen sivusti vetää puoleensa jo puolisollisia seksiseuran etsijöitä. Moni sanoo suoraan olevansa varattu, ja valtaosa hakee jonkinlaista salaista seuraa.

Läskei typeryksii ja laihoi Mensalaisii. Eli ei sieltä mitään löydy. Plajon siellä on kusettajia huoria ja teinejä.

Mä löysin kerran iskurista upean tummaihoisen miehen. Oli tosiaan ihana tyyppi tavattiin monena vuonna ja aina seksiä. Olen itse normaali ei mikään lihava vaan liikunnallinen pitkä nainen, olin varmaan 15 v vanhempi kun se mutta hyvin meni joka suhteessa. Et sillai, hyvää kannattaa kysyä??? Siis onko nyt kyse http: Mies vuosimallia Itse olen löytänyt seuraa ja jos hakuehdoilla hakee tai tarjoaa niin eikö silloin ole siinä kategoriassa, johon itsekin lukeutuu. Kokemukset ovat laidasta laitaan, mutta vielä ollaan plussan puolella.

Enemmänkin tuntuu olevan useammalla ihmisellä kriteerit niin itsestään kuin haun kohteesta niin korkealla, että kaikki menevät riman alta Chubbychaser by Fate Olen 32v mies, ihan ookoo-näköinen ja olen vaihdellut aika paljon ilmoitukseni tekstiä ja nimimerkkiä ja kokeillut eri juttuja ja tässä tulos: Paljon maksullista seuraa ja nekin lihavia ja jopa valikoivat asiakaskuntaansa.

Itseä ei kiinnosta maksaa seksistä. Aidot naiset taas saavat sen vastausta päivästä joten et erotu, ellet ole lihaksikas ja hyviä valokuvia.

Pienikin virhe ulkonäössä minulla se on hampaat ja tukka , niin hylsy tulee jos nyt edes ilmoituksesi katsotaan 5 Sitten on oma lukunsa teinipojat, jotka naamioituvat naisiksi ja pyytävät rahaa tai blogipisteitä erinäisin keinoin.

Toivottavasti kukaan ei noin läpinäkyviin huijauksiin mene. Lyhyt ilmoitus saa enemmän vastauksia kuin pitkä, olen huomannut. Mitä enemmän jätätä mielikuvituksen varaan, sitä parempi. Kunhan on joku koukku jolla erotut massasta. Paljon tasokkaampia naisia olen saanut sänkyyn vaikka menemällä juttelemaan kaukoliikenteen bussissa vieruskaverille tai baarissa.

Ehkä jossain PK-seudulla tilanne voi olla toinen mutta näin Pirkanmaalla. Mielestäni nettideittailu on nykypäivää, eikä pelkästään kerro ihmisestä kuin sen, että etsii jotain. Olen muutamilla treffeillä käynyt, eikä vastaan ole tullut yhtään hullumpia tyyppejä.

Se kemia ja sähkö on kuitenkin jäänyt puuttumaan. Toki monella 30 paremmalla puolella elävällä jo elettyä elämää on. On perustettu perhe, joka syystä ja toisestakin kariutunut. Itseäni ei miehen lapset haittaa ja en ole kokenut oman lapseni haittaavan. Toki yksinhuoltaja en ole. Tämä epätoivoinen ja nettideittailu ei enää ole yhtäkuin. Oma aikani ei riitä yökerhoihin työn ja harrastusten lisäksi. Toki ihmisiä voi tavata Prisman kahvihyllyllä tai harrastusten yhteydessä.

Enkä varmasti ole lihava, ruma ja tyhmä. Sikaa säkissä en huoli, enkä sikaa muutenkaan. Joten vastailkaa vain niihin naisten viesteihin ja omin sanoin. Olen nyt tovin etsinyt seuraa iskurin kautta, tosin ainakin vielä huonolla menestyksellä. Vastauksia olen saanut lähinnä reilusti ylipainoisilta tai maksullisilta naisilta.

Olen itse 44v, hyvin toimeentuleva, asiallinen ja nuorekas, parisuhteessa elävä mies. Iskurista olen yrittänyt löytää fiksua, katseenkestävää seuraa illallisille, leffaan, kahville, kävelylle jne.

Ja vaikka haenkin vain viatonta seuraa, hotelli-iltojeni piristykseksi, niitä kun tulee vuodessa jonkin verran, niin tuntuu ainakin iskurissa sellainen seura olevan kiven alla, vaikka olen omaan ilmoitukseeni panostanutkin sen verran, että ei pitäisi jäädä epäselväksi, etten hae panoseuraa, enkä etenkään maksullista seuraa. Samoin ilmoituksestani käy selväksi, että pärjään taloudellisesti, pukeudun siististi, kykenen tuottamaan enemmän kuin 4 sanan lauseita jne.

Miksi sitten iskuri, työmatkoillani päivät ovat sen verran kiireitä, alkaen jo aamulla, niin ei huvita, eikä kiinnosta notkua missään baareissa enää iltaisin. Joten eipä ainakaan vielä voi kehua sivustoa.. Mihin ihmeeseen sitten sitä naisseuraa haet jos et kerran seksiin? En jotenkin jaksa uskoa, että kukaan varsinkaan jo parisuhteessa elävä mies hakisi naista ihan vain platoniseksi seuraksi ilman lihallisia taka-ajatuksia Minulla on vain ja ainoastaan positiivista sanottavaa iskurista.

Käteen jäi erittäin tasokas rakastaja joka pani minua monta vuotta. Vuosi sitten menin kai jonkinlaiseen mielenhäiriöön kun vastasin kuvattomalle miehelle iskurissa koska hänen teksti oli lyhyt ja myyvä. Asian ydin on että meitä miehiä on ihan liikaa naiset vaatii ihan mahdottomia. Itsellä on ollut ilmoitus pari kertaa. Vastauksia tulee todella paljon ehkä noin kpl yhteen ilmoon. Jotkut miehet jopa haukkuvat tuntematonta ilmoittajaa ovat niin vihaisia koska eivät saa naista. Eivät varmaan saa seuraa jos ovat niin pissapäitä.

Miehistä voin sanoa et muutaman olen nähnyt ei tullut vakituista jonkun kanssa kävin vain kahvilla. Ei ollut mielenkiintoa enempään. Erään tapasin autossa päivällä, hän jo melkein veti aseen esiin, joten jätin asian sikseen. En voi sanoa et oli kovin fiksua.

Onko plussalaiset löytäneet seuraa tai kenties kumppaniaan tätä kautta? AP Turust , Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Eikö kellään muka kokemuksia?

Ihan sattumankauppaa mihin kehen törmää. Ei kai mikään deittisivusto oikeestaan voi olla sen parempi tai huonompikaan kuin toinen. Jotkut on tietty suositumpia kuin toiset.

Ihan sama mihin sen ilmoituksesi laitat,samat hemmot niissä pyörii joka senssipalstalla,yli 90 prosenttia varattuja ja loput päihdeongelmaisia tai mielenvikaisia. Mä olen ymmärtänyt että iskuri ois enempi sellanen seksiseuran hakupaikka. Iskuria en ole vielä kokeillut. Pari viikkoa on nyt ollut profiili täällä: Viikonlopulle on sovittuna ensimmäiset treffit. Hyvältä vaikuttaa ainakin tähän asti. Eikö nyt viikko sitten päreinä olo riittänyt?

Ei auta koneen tai selaimenkaan explorer, opera vaihto. Juu jumissa on, tuo koodi viittaa palvelinvikaan ja tarkemmin joko php: Veikkaan että tietokanta on osin vioittunut. Miten on mahdollista että jotkut näyttää pystyvän kirjautumaan ja uusimaan ilmotuksensa, mutta joillain kuten täälläkään ei toimi mitenkään.. Vaikuttaa kuitenkin siltä että ainakaan itse en voi näihin uusittuihinkaan vastata koska mitään vahvistuksia s.

Ylläpidolta ei mitään vastauksia ole tullut vieläkään. Jotain vikaa on sql-tietokannassa.. Iskurin palvelimella on luultavasti php päivittynyt tuoreempaan versioon heidän huomaamattaan ja vanhat mysqli komennon on deprecated. Laitoin heille viestiä ja kerroin, että php pitää downgreidata tai vaihtaa komennot uusiin, mutta eipä vastanneet. Toivottavasti saavat pian kuntoon jotta pääsee tais naista hakemaan. Eilen alkoi toimia niin että ilmotukseen pystyy kirjautumaan ja se uusiutuukin, mutta vastauksia ei edelleenkään voi lähettää vahvistusviestiä ei tule Koko iskuri on täynnä silkkoja huijareita, huoria ja kusettajia, ja menettänyt täysin merkityksensä seuranhaussa, ei tulisi mieleenkään enää tuolta seuraa etsiä.

Ei se nyt ihan täysin susi palsta ole. Sain sieltä maksullisen 18 v naisen, hyvin kaikki meni nainen sai rahat ja minä seksiä. Pitää osata tunnistaa huijarit ja pitää osata kysyä oikeat kysymykset. Mitä kukakin pitää huijauksena. Minäkin saanut sitä kautta useammankin vuotiaan tytön imemään munaa pikkurahalla. Ihan normaaleja nättejä neitoja, en koe tulleeni huijatuksi. Ei toiminut tuo iskuri täälläkään, mutta mihkä me sitä tarvitaan?

Ainakin itselläni on tuossa nimimerkin takana yhteystiedot ja sinne voi kirjoittaa mukavat, terveet, liikunnalliset ja itsestään huolehtivat sinkku naiset. Katsotaan saataisko toisistamme illanviettoseuraa johonku vkloppuun. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En pysty vastaamaan kenellekään. Ei, ja sama vika ollu jo ainakin yli viikon. Kirjautumisen sentään laittoi kuntoon että pystyy uusiin ilmotuksen, mutta mitä iloo kun kukaan ei pysty vastaan siihen?!

Joo nyt näyttäisi toimivan. Ainakin tulee ilmoitus, että viestisi on lähetetty. En tiedä meneekö viestit perille ilmoituksesta huolimatta. Pitänee tehdä toinen spostitili ja kokeilla lähettää viesti itselleen. Täällä tulee vastausviestejä perille. Joo minäkin sain kaksi vastausviestiä eli toimii. Tosin molemmat oli huijareilta. Toinen halus rahaa liittymää varten ja toinen halusi jatkaa keskustelua jossain maksullisella sivustolla, missä viestien lähettämistä varten pitää ladata krediittejä, jotka maksaa oikeaa rahaa.

Vitsi kun pääsis tollasten tyyppien jäljille Eipä ole minun ilmoitukseeni tullut yhtään vastausta, nyt syykin selvisi, kun koitin itselleni vastata toisesta sähköpostiosoitteesta - ei tule viestit perille: Mitäpä jos oma käytös on tuon aiheuttanut. Jotkut tekevät elääkseen , jotkut jopa nauttivat. Omat suosikkini on vanhemmat herrasmiehet jotka ovat kohteliaita ja osaavat käyttäytyä.

Siistikää ensin oma suu Ei toki koske puoliakaan tässä ketjussa. Onko kokemusta tapahtuneista treffeistä. No nyt stedattu, paskaa koko palsta. Kaikki horatsut russian mailta ja jos vastaat ilmoitukseen niin saat vastineen: Tein viikon ajan tutkielmaa ja teen sitä edelleen. Koskaan ei tule live tapaamisia, ainoastaan maksullisten palstojen coins , krypto yms. Samat russian horatsut laittaa eri nimimerkillä ilmoituksia ja kuvia, todellisuus pettää pahasti.

Toki heille helppoa rahan tekoa, ei tarvitse levitää jalkojaan ,laittaa vaan viestiä maksullisen palstan kautta ja kertoo kuinka kiimainen on helvetin huonolla suomen kielellä Samat kaavat joka horatsulla ja samat tekstit, kuvat vaihtuu. ÄLKÄÄ ostako niitä cointseja, pointseja tai kryptoja. Russian huorat maksullisine palstoineen jää myös vetämään käteen mut ilman rahaa: Älkää hyvät ihmiset menkö törsää rahojanne olemattomaan , ja varsinaiseen russian rahoitukseen Olen tehnyt ko.

Kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun saakka. Sonetia mahdolistaa koko paskan ja samoin kaikki maksulliset palstat. Hyvä kun teet tutkielma asiasta. En tunne koko palstaa, mutta kysyisin miksi ihmeessä sitten roikutte siellä, jos se on huono? On kai niitä muitakin keinoja etsiä seuraa. Rahan pyytäjiä koko sivusto täynnä en suosittele kenellekään Monessakin ilmoituksessa paljastuu googlen kuvahaulla, että kuvat otettu toisilta sivuilta.

Taitaa kans monessakin "nainen etsii miestä", ilmoituksessakin olevan se "nainen", todellisuudessa mies, joka kärkkyy kuvia, pelleilee tai muuta roskaa. Sitten myös tulee "vastaus" sähköpostiin linkin kanssa, joka ohjaa toiselle sivustolle ja joka on yleensä yllättäen maksullinen.

Vähän väliä kanssa varoitusilmoituksia huijareista tuolla. Kyllä ainakin itsellä toiminut ihan ok. Tarkastakaa ne oman sähköpostin roskaposti laatikot ettei sinne eksy. Ainakin osa itsellä mennyt spämmi postiksi. Viikoitain joskus harvemmin uusin oman ilmoituksen ja lähes aina sieltä on vastaus viestejä tullut. Nyt hän on muutenkin näköjään muutoksen alla koko sivu. Et näkee sit mihin suuntaan menee. Olen homo jätkä ja oon iskuriin laittanut jo yliv10 vuotta ilmotuksia ja saan vastauksia toisilta ho pojilta välillä jopabliikaakin joten hyvin on toiminut ja seksiseuraa olen saanut!

Naiset on töistä virmassa, tyhjää tilin, jos joku mies antaa pankkikortinnumeron, kute minä Numapää! Kun kirjoitin, en enää voi, kun kävin ruokakauppassa ja menin kassalle, kassankone ilmoiti, toimius hyläty! Sillähekkellä tajusin tilini on ryöstesty, ja mikä on ryöstön takana. Moni laittaa veikki- ilmotuksen ja iäksi laitetaan jotain 18v.

Etsii reilusti vanhempaa naista tai miestä ja toivoo löytävänsä työkaverin tai naapurinsa ja näin saa häneltä pervoja viestejä ja alastonkuvia.

Jotkut on jotkut ei itse sain sieltä vakkaripanon. Iskurin taru loppui sitten monen osalta eiliseen. Suurin osa ei lähde tuollaiseen rahastukseen enää mukaan ja siinä samalla moni menetti lähes ainoan mahdollisuutensa löytää minkäänlaista seuraa. Kiittäkää Iskuria siitä että yksinäisyys, syrjäytyminen ja itsemurhaluvut kasvaa. Menetti lähes ainoan mahdollisuutensa.. No tota kautta tuli ylivoimasesti eniten vastauksia, ja ne kehen ryhtyi tutustumaan johti myös usein tapaamiseenkin saakka.

Jostain syystä tuolla ja vastaavissa monet vaan jaarittelee niitä näitä ja jatkais varmaan kuukausitolkulla eikä homma etene mihinkään.. Nythän palsta on siivottu Niin sanottu uudistunut iskuri on avautunut. Ja nyt siellä ilmoituksen jättäminen sekä ilmoitukseen vastaaminen onnistuu ainoastaan maksullisella tekstiviestillä.

Ei ole enää sähköposti mahdollisuutta. Eiköhän Iskurin tarina ollut nyt tuossa. Suositti sivusto muutti muutaman ilmoituksen autiopaikaksi. Viestiketju osiossa ' Parisuhteessa ' , käynnistäjänä hyikyllästynyt , Tunnistaisitko Riitta Väisäsen ilman kiharoita?

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Itse olen muutaman kerran kokeillut ja aika syvältä vaikuttaa olevan.. Olen sinkkunainen ja asiallinen ilmoitus ollut. Lähes kaikki vastaajat varattuja seksiä vonkaavia maanikoita, joilla tuntuu koko elämä pyörivän oman vehkeen ympärillä. Mielellään siitä esitellään kuviakin, aivan kuin kiinnostais pelkkä mulkun kuva..

iskuri iskuri treffit fi Ilmeisesti virallinen seuranhaku onkin vain iskutreffit suomalainenporno ainakin miehille jotka etsivät naisia ja tarkoituksena on pyörittää vain maksullisia ilmoituksia. Toki yksinhuoltaja en ole. Vaihdoin muutaman kanssa sähköposteja ja asiat oli menossa jo tapaamis vaiheeseen Enkä varmasti ole lihava, ruma ja tyhmä. Ainakin tulee ilmoitus, että viestisi on lähetetty. Vakipanon löysin ja hyvän sellaisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *