Sinkut turku ravintola dyyni kalajoki

sinkut turku ravintola dyyni kalajoki

Klassikkodrinkit, niiden signatureversiot ja alati muuttuva shottien ja trendijuomien kirjo on Dyynin perusosaamista - sitä mikä tekee juomakulttuurista mielenkiintoista ja hauskaa. Tinkimätön laatuun ja tuoreisiin raaka-aineisiin panostaminen ja uuden tiedon saanti maailmalta on myös yksi niistä syistä miksi eniten tilattu juoma Dyynissä onkin "tee mulle jokin hyvä drinkki". Luottamus baarin työntekijöiden ammattitaitoon lämmittää mieltä. Mukavinta tietoa on kuitenkin jaettu tieto ja olemme päättäneet avata ammattimaisen drinkin tekoon liittyvää mystiikkaa ja opettaa niksin jos toisenkin syksyllä alkavissa drink workshopeissa.

Mikäli sinua kiinnostaa miten drinkki rakennetaan tai sheikataan, mitkä ainesosat sopivat hyvin yhteen, miten mm. Ryhmien koko max 10 hlöä. Dyynin baarihenkilökunta hakee uutta vahvistusta ja oppia Bols Bar Academyn koulutuksesta Amsterdamissa syyskuussa.

Samoja oppeja ammennamme drinkkikouluissa. Vuosien varrella olemme saaneet paljon kokemusta erilaisten juhlien järjestämisestä. Perinteisiä vuodenaikajuhlia piristää niiden toteuttaminen jonkin tunnetun teeman tai aikakauden mukaan. Dyynissä on jo vietetty pikkujouluja Antiikin Rooman ja Keskiajan hengessä, luotu luvun speakeasy-tunnelmaa ja ja luvun retroilua syntymäpäiville; viimeisimmäksi oma Oscar Gaala.

Jätä siis turha stressi pois ja anna Dyynin järjestää juhlasi! Ryhmien koko henkeä. Voimme toteuttaa juhlanne ja tilaisuutenne myös Dyynin ulkopuolella. Yhdistä mahtavat bileet ja nukkuminen myöhään varaamalla majoitus Dyynistä! Tornio,  Club Teatria   Helsinki, Silja Europa    5. Keikat   Radio Suomipop-risteily, Silja Europa radiosuomipop-risteily Lahti, Möysän musaklubi Ylihärmä, Härmän kylpylä Tampere, Hot Rod Show   6.

Viking Grace , Turku Helsinki,  Virgin Oil Ylöjärvi,  Pöheikön pölläys   9. Hamina,  Haminan yöt Kalajoki,  Kalajoen Juhannus Rauma,  Raumanmeren Juhannus Seinäjoki,  Provinssi   1. Juva,  Juva Rokkaa 5. Pihtipudas,  Niemenharjun lava 7. Eräjärvi,  Rönnin lava Pori,  Ravintola Dyyni Lapua,  Vanhan Paukun Festivaali Sotkamo,  Naapurinvaaran huvikeskus 5. Kemi,  Satama Open Air Varkaus,  Sampea ja samppanjaa

Sinkut turku ravintola dyyni kalajoki -

Tiedustele ja varaa tästä. Mikäli olet järjestämässä juhlia tai tarvitset hauskan, erilaisen kokoustilan, Kekkonen soveltuu tähän tarkoitukseen erinomaisesti! Majoitu huvihotelli Dyyniin Yhdistä mahtavat bileet ja nukkuminen myöhään varaamalla edullinen majoitus Dyynin hotellihuoneista! Sepe ja Valtteri tarinoivat. sinkut turku ravintola dyyni kalajoki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *